Som un grup del sector TIC, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Cànoves i Samalús

ServeisTIC és un node de professionals tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en empreses, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

En col·laborar amb professionals i empreses de pràcticament tots els àmbits del sector de les TIC, tenim solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

El màxim interès de ServeisTIC és trobar espais de cooperació amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “Win-Win” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?