Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant empreses i professionals per cooperar de Capellades

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en empreses, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet .

Tot i que el ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?