Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Cardedeu

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració per trobar solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

El ventall de serveis que podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que oferim directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és la col·laboració amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “winwin” que satisfaci per tots els col·laboradors.

× +info?