Node d’empreses i professionals tecnològics, que vol cooperar amb empreses i professionals locals de Cardona

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

El ventall de serveis que li podem oferir gràcies als acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi exposen els serveis que es fan directament des de ServeisTic.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la forma de donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?