Som un grup de professionals tecnològics, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Carme

ServeisTIC vol ser un node de col·laboradors tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, locals, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

els serveis que podem oferir gràcies a la cooperació amb professionals i empreses TIC, fa possible disposar de solució per gairebé totes les necessitats. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per consultar totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i implicació dels col·laboradors, en entendre que és la millor opció per que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?