Node d’empreses i professionals tecnològics, que vol col·laborar amb empreses i professionals locals de Castellbell i el Vilar

A ServeisTic, volem ser un punt de trobada per la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, optimitzant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

El ventall de solucions que podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi poden trobar els serveis que podem oferir directament des de ServeisTic.

La filosofia de ServeisTic és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, amb la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?