Professionals tecnològics, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de Castellbisbal

ServeisTIC vol ser un node de col·laboradors tecnològics, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions pràctiques, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui amb la comunicació externa, millorant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de pràcticament tots els àmbits del sector de les TIC, tenim solució per gairebé qualsevol problemàtica. Per veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La filosofia de ServeisTic és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, amb el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?