Professionals TIC, busquem empreses i professionals per col·laborar de Castelldefels

A ServeisTIC, volem ser un punt de trobada per la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir per la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, ens permet disposar de solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per veure totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la millor opció per que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?