Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant col·laboradors de Castellfollit del Boix

És un node d’empreses tecnològiques, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, adequant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius. en col·laborar amb diversos professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, disposem de una solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La filosofia de ServeisTic és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?