Som un grup de professionals tecnològics, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Castellfollit del Boix

Consisteix en un conjunt de col·laboradors tecnològics, basant-nos en la confiança i la col·laboració per assolir solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui a nivell de comunicació externa, adequant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de pràcticament tots els àmbits del sector de les TIC, disposem de una solució per gairebé qualsevol necessitat. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

El màxim interès de ServeisTic és la col·laboració amb empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “WinWin” que satisfaci per tots els participants.

× +info?