Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, que vol cooperar amb empreses i professionals locals de Castellgalí

Vol ser un node d’empreses tecnològiques, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

En col·laborar amb diversos professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, tenim una solució per gairebé tot tipus de necessitat. Per veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

El màxim interès de ServeisTic és col·laborar amb empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “Win-Win” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?