Som diversos professionals i empreses TIC, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Castellnou de Bages

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració per trobar solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, fa possible disposar de solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Per informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?