Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Castellolí

ServeisTIC és un conjunt de col·laboradors tecnològics, basant-nos en la confiança i la col·laboració per assolir solucions idònies, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui amb la comunicació externa, adequant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

El ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi poden trobar els serveis que es fan directament des de ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és col·laborar amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “WinWin” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?