Node d’empreses i professionals tecnològics, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Castellví de Rosanes

ServeisTIC és un conjunt d’empreses tecnològiques, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per oferir solucions idònies, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en empreses, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

El ventall de serveis que podem oferir gràcies als acords amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi poden trobar els serveis que oferim directament des de ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, amb el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?