Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, busquem empreses i professionals per col·laborar de Centelles

A ServeisTIC, volem ser un punt de trobada per la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet actualment.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, ens permet trobar solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Si vol veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?