Professionals TIC, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de Cerdanyola del Vallès

A ServeisTic, volem ser un punt de trobada per la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per oferir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir gràcies a la cooperació amb professionals i empreses TIC, ens permet tenir solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per veure totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és col·laborar amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “winwin” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?