Professionals TIC, que estem buscant col·laboradors de Cervelló

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions òptimes, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, locals, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet actualment.

El ventall de serveis que podem oferir gràcies a acords amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi exposen els serveis que oferim directament des de ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i implicació dels col·laboradors, en considerar que és la manera de que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?