Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant empreses i professionals per cooperar de Collbató

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui amb la comunicació externa, optimitzant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, fa possible donar solució per gairebé totes les problemàtiques. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la millor opció per que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?