Professionals tecnològics, busquem col·laboradors de Cornellà de Llobregat

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per oferir solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, locals, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

Tot i que el ventall de solucions que podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que oferim directament des de ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, amb la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?