Som diversos professionals i empreses TIC, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de El Bruc

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, locals, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

La varietat de serveis que podem oferir mitjançant la cooperació amb professionals i empreses TIC, fa possible trobar solució per gairebé totes les problemàtiques. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Per informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la manera de que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?