Som un grup de professionals i empreses TIC, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de el Figueró i Montmany

ServeisTIC consisteix en un conjunt de col·laboradors tecnològics, mitjançant la confiança i la col·laboració per buscar solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

El ventall de serveis que podem oferir gràcies a acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que realitzem directament des de ServeisTIC.

El màxim interès de ServeisTIC és trobar punts de col·laboració amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “WinWin” que satisfaci per tots els col·laboradors.

× +info?