Som diversos professionals tecnològics, i busquem col·laboradors de el Papiol

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, locals, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet .

El ventall de serveis que li podem oferir gràcies als acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi exposen els serveis que es fan directament des de ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, garantint la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?