Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, que vol trobar col·laboradors de el Pont de Vilomara i Rocafort

Consisteix en un node d’empreses tecnològiques, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en instal·lacions, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet .

La varietat de serveis que podem oferir mitjançant la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet donar solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per informació sobre totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és trobar punts de cooperació amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “winwin” que satisfaci per tots els participants.

× +info?