Professionals tecnològics, que estem buscant col·laboradors de el Prat de Llobregat

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, locals, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, tenim una solució per gairebé qualsevol necessitat. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

La prioritat de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb el millor resultat possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?