Som un grup de professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Els Hostalets de Pierola

ServeisTIC consisteix en un grup de col·laboradors tecnològics, mitjançant la confiança i la col·laboració per buscar solucions òptimes, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en empreses, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet .

Tot i que el ventall de serveis que li podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi exposen els serveis que realitzem directament des de ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és trobar punts de col·laboració amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “Win-Win” que satisfaci per tots els col·laboradors.

× +info?