Professionals tecnològics, busquem empreses i professionals per col·laborar de Els Prats de Rei

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet actualment.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet trobar solució per gairebé totes les problemàtiques. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Si vol veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i implicació dels col·laboradors, en entendre que és la millor opció per donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?