Som diversos professionals i empreses TIC, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Esparreguera

ServeisTIC és un node d’empreses tecnològiques, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet .

La varietat de serveis que podem oferir mitjançant la col·laboració amb professionals i empreses TIC, fa possible trobar solució per gairebé totes les necessitats. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per informació sobre totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la manera de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?