Professionals TIC, que estem buscant col·laboradors de Esplugues de Llobregat

ServeisTIC és un grup de professionals tecnològics, basant-nos en la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en instal·lacions, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

El ventall de solucions que podem oferir gràcies a acords amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC.

El màxim interès de ServeisTIC és trobar espais de cooperació amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “winwin” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?