Som un grup de professionals tecnològics, i estem interessats en trobar col·laboradors de Fogars de Montclús

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, tenim solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la manera de que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?