Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, que vol cooperar amb empreses i professionals locals de Folgueroles

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració per assolir solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant amb la comunicació externa, optimitzant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i empreses TIC, fa possible trobar solució per gairebé totes les necessitats. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Si vol veure totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, garantint la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?