Node del sector TIC, que vol col·laborar amb empreses i professionals locals de Fonollosa

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en empreses, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

La varietat de serveis que podem oferir per la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet trobar solució per gairebé totes les problemàtiques. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per veure totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

La filosofia de ServeisTic és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, amb la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?