Som un grup de professionals i empreses TIC, i estem interessats en trobar col·laboradors de Gavà

ServeisTIC és un grup de professionals tecnològics, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet actualment.

els serveis que podem oferir mitjançant la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, ens permet disposar de solució per pràcticament qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Si vol veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és col·laborar amb empreses tecnològiques i de comunicació, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “win-win” satisfactori per tots els col·laboradors.

× +info?