Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Granollers

ServeisTIC és un grup d’empreses tecnològiques, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant amb la comunicació externa, adequant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de pràcticament tots els àmbits del sector de les TIC, podem donar una solució per gairebé tot tipus de necessitat. Si vol veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La prioritat de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?