Som un grup de professionals tecnològics, i busquem col·laboradors de Gualba

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet .

Tot i que el ventall de solucions que podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi poden trobar els serveis que oferim directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és trobar punts de col·laboració amb empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “win-win” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?