Som un grup de professionals i empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i busquem col·laboradors de Gurb

ServeisTIC és un grup de professionals tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, optimitzant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, podem donar una solució per gairebé qualsevol necessitat. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la forma de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?