Som un grup del sector TIC, interessat en col·laborar amb empreses i professionals locals de Igualada

ServeisTIC és un grup d’empreses tecnològiques, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions pràctiques, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

El ventall de solucions que podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que realitzem directament des de ServeisTic.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la forma de donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?