Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, busquem empreses i professionals per cooperar de Jorba

A ServeisTic, volem ser un punt de trobada per la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració per assolir solucions pràctiques, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, ens permet donar solució per gairebé totes les necessitats. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Per veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és trobar espais de col·laboració amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “win-win” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?