Professionals TIC, busquem empreses i professionals per cooperar de La Llacuna

ServeisTIC vol ser un node de col·laboradors tecnològics, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, mitjançant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, tenim solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

El màxim interès de ServeisTic és la col·laboració amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “winwin” que satisfaci per tots els col·laboradors.

× +info?