Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant col·laboradors de la Llagosta

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, optimitzant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

En col·laborar amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, tenim una solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Per veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i implicació dels col·laboradors, en entendre que és la millor opció per donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?