Som un grup de professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de la Palma de Cervelló

ServeisTIC és un grup de col·laboradors tecnològics, basant-nos en la confiança i la col·laboració per oferir solucions òptimes, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb diversos professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, podem donar una solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?