Som diversos professionals tecnològics, i busquem col·laboradors de La Pobla de Claramunt

ServeisTIC és un grup de professionals tecnològics, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

El ventall de serveis que podem oferir gràcies a acords amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi descriuen els serveis que podem oferir directament des de ServeisTic.

La filosofia de ServeisTic és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, amb el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?