Professionals tecnològics, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de la Roca del Vallès

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet .

Tot i que el ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, garantint la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?