Som diversos professionals tecnològics, i estem interessats en trobar col·laboradors de La Torre de Claramunt

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per trobar solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant amb la comunicació externa, mitjançant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

Tot i que el ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi poden trobar els serveis que es fan directament des de ServeisTic.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la manera de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?