Som un grup de professionals i empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i estem interessats en trobar col·laboradors de l’Ametlla del Vallès

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, adequant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Tot i que el ventall de serveis que li podem oferir gràcies a acords amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi descriuen els serveis que realitzem directament des de ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?