Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant col·laboradors de les Franqueses del Vallès

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet actualment.

En col·laborar amb diversos professionals i empreses de pràcticament tots els àmbits del sector de les TIC, tenim solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, garantint la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?