Professionals TIC, que estem buscant empreses i professionals per cooperar de les Masies de Voltregà

ServeisTIC vol ser un conjunt de col·laboradors tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, adequant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir gràcies a la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, ens permet tenir solució per gairebé totes les necessitats. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Per veure totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, garantint la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?