Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de l’Esquirol

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració per assolir solucions idònies, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, millorant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, fa possible trobar solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

El màxim interès de ServeisTIC és la col·laboració amb empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “Win-Win” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?