Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant col·laboradors de Lliçà de Vall

ServeisTIC vol ser un grup de professionals tecnològics, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, ens permet disposar de solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Per informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la millor opció per que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?