Som diversos professionals i empreses TIC, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Llinars del Vallès

ServeisTIC és un node d’empreses tecnològiques, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet actualment.

La varietat de serveis que podem oferir mitjançant la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, fa possible donar solució per pràcticament qualsevol necessitat. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Si vol veure totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i implicació dels col·laboradors, en entendre que és la manera de donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?