Professionals tecnològics, busquem empreses i professionals per cooperar de Manlleu

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet .

La varietat de serveis que podem oferir mitjançant la cooperació amb professionals i empreses TIC, ens permet trobar solució per gairebé totes les necessitats. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Si vol informació sobre totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és trobar punts de col·laboració amb empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “winwin” satisfactori per tots els col·laboradors.

× +info?